Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Mechelen zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Er is bovendien een enorm ruim aanbod, dus waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

De voordelen van gordijnen in Mechelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Mechelen. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Mechelen, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Mechelen koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol eindresultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast keuze in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Mechelen de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat is een uitstekend idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?