Gordijnen in Mechelen, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze passen in elke woning. Er is bovendien een erg groot assortiment, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Zo werkt Zicht graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Mechelen? Goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Plan dan gerust een videocall met ons in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Mechelen, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Mechelen te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Mechelen en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Mechelen zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.