Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Meise vormen een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg ruim aanbod. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Meise, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Meise bij Zicht? Wees dan maar zeker van een stijlvol resultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

De voordelen van gordijnen in Meise

Stijlvolle gordijnen in Meise zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Meise beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat kan! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?