Je gordijnen in Meldert zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo enorm ruim is? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Meldert en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Meldert. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Meldert, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Meldert koopt bij Zicht, is zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Meldert de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.