Je gordijnen in Meldert? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je starten? Het aanbod is namelijk erg ruim. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Maak snel je afspraak!

Gordijnen in Meldert, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Meldert bij Zicht? Wees dan maar zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Voordelen van gordijnen in Meldert

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Meldert. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Meldert beroep doen op de stylisten van Zicht? Een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.