Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Melsele vormen een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg ruim is? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Melsele, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Melsele te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Melsele? Dat kan! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn reeds onderweg!

De voordelen van gordijnen in Melsele

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Melsele. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?