Je gordijnen in Melsele zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot aanbod. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Melsele

Wanneer je je gordijnen in Melsele koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol resultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Melsele de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al op weg!

Voordelen van gordijnen in Melsele

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Melsele Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

photowall belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.