Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Merchtem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Het assortiment is bovendien erg ruim, dus waar moet je beginnen? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Merchtem, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Merchtem te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant resultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Merchtem en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Merchtem. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Merchtem de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?