Je gordijnen in Merchtem zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Neem snel contact op voor een afspraak!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Merchtem de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

roze gordijnen doorzichtig

Maatwerk voor je gordijnen in Merchtem

Koop je je gordijnen in Merchtem bij Zicht, dan kan je rekenen op een stijlvol resultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Merchtem

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Merchtem. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.