Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Mere. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk erg groot. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Mere de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Mere en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Mere. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Mere, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Mere koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een stijlvol eindresultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.