Je gordijnen in Mere zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim aanbod. Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Mere de stylisten van Zicht inschakelen? Een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Mere, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Mere koopt bij Zicht, is zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Mere

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Mere. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.