Gordijnen in Merksem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze passen in elke woning. Het aanbod is bovendien enorm ruim, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Merksem, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Merksem bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Merksem en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Merksem. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Merksem de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat kan! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.