Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen op maat in Merksem bij Zicht

Gordijnen in Merksem vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Er is bovendien een enorm ruim aanbod, dus waar moet je beginnen? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Merksem en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Merksem. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Zo werken wij graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Merksem? Geen enkel probleem! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We komen eraan!

Gordijnen in Merksem, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Merksem bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant resultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

belevingsruimte bureau

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?