Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Mespelare, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk enorm ruim. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan snel je afspraak in!

Maatwerk voor je gordijnen in Mespelare

Koop je je gordijnen in Mespelare bij Zicht, dan doen we er alles aan om een sierlijk eindresultaat te bekomen. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Voordelen van gordijnen in Mespelare

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Mespelare. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Mespelare? Geen enkel probleem! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?