In je interieur zijn gordijnen in Mespelare echte eyecatchers. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar moet je starten? Het aanbod is namelijk erg groot. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Gordijnen in Mespelare, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Mespelare bij Zicht, dan doen we er alles aan om een stijlvol resultaat te bekomen. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Mespelare en de voordelen

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Mespelare Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Mespelare? Een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.