Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Mespelare. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze passen in elke woning. Er is bovendien een erg groot assortiment, dus waar moet je beginnen? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Voordelen van gordijnen in Mespelare

Stijlvolle gordijnen in Mespelare doen je interieur opleven. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Zo werkt Zicht graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Mespelare? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We komen eraan!

Gordijnen in Mespelare, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Mespelare bij Zicht, dan doen we er alles aan om een elegant resultaat te bekomen. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Er is alvast keuze in overvloed! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.