Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Moerzeke - mooie en kwalitatieve raamdecoratie

Gordijnen in Moerzeke vormen een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

De voordelen van gordijnen in Moerzeke

Stijlvolle gordijnen in Moerzeke doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

De werkwijze van Zicht

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Moerzeke? Een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

Gordijnen in Moerzeke, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Moerzeke te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?