Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Met mooie gordijnen in Moorsel creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm groot is? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Moorsel

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Moorsel. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Moorsel, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Moorsel te kopen bij Zicht? Reken dan op een chic resultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Moorsel? Da’s een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?