Je gordijnen in Moorsel? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Leg snel een afspraak vast!

Hoe gaat Zicht te werk?

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Moorsel? Een prima idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

roze gordijnen doorzichtig

De voordelen van gordijnen in Moorsel

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Moorsel. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Moorsel, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Moorsel bij Zicht? Wees dan maar zeker van een sierlijk resultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.