Met mooie gordijnen in Mortsel creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je kiest bovendien uit een erg ruim assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Mortsel en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Mortsel. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Mortsel, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Mortsel koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant resultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Er is alvast genoeg keuze! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Mortsel beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat kan! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.