In je interieur zijn gordijnen in Muizen echte eyecatchers. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg ruim assortiment. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Muizen, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Muizen te kopen bij Zicht? Reken dan op een stijlvol eindresultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Muizen en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Muizen. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Muizen de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al op weg!

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.