Je gordijnen in Neder-Over-Heembeek? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Het aanbod is bovendien enorm ruim, dus waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Neder-Over-Heembeek, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Neder-Over-Heembeek bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic resultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Neder-Over-Heembeek? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We komen eraan!

De voordelen van gordijnen in Neder-Over-Heembeek

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Neder-Over-Heembeek. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.