Met mooie gordijnen in Niel creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

De voordelen van gordijnen in Niel

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Niel. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Niel? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We komen eraan!

Gordijnen in Niel, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Niel bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic resultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.