Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Trendy gordijnen in Niel voor je interieur

Met mooie gordijnen in Niel creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot assortiment. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

De voordelen van gordijnen in Niel

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Niel. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Niel de stylisten van Zicht inschakelen? Goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

Gordijnen in Niel, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Niel te kopen bij Zicht? Reken dan op een stijlvol resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?