Je gordijnen in Nieuwenrode zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot assortiment. Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan snel je afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Nieuwenrode

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Nieuwenrode. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Nieuwenrode? Da’s een goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We komen eraan!

Gordijnen in Nieuwenrode, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Nieuwenrode te kopen bij Zicht? Reken dan op een elegant resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.