Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Nieuwkerken-Waas? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm ruim assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan snel je afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Nieuwkerken-Waas

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Nieuwkerken-Waas Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Maatwerk voor je gordijnen in Nieuwkerken-Waas

Koop je je gordijnen in Nieuwkerken-Waas bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic eindresultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Nieuwkerken-Waas de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn al op weg!

belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?