Je gordijnen in Nieuwkerken-Waas zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg ruim assortiment. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Nieuwkerken-Waas

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Nieuwkerken-Waas. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Nieuwkerken-Waas beroep doen op de stylisten van Zicht? Een prima idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Liever snel een offerte bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

Gordijnen in Nieuwkerken-Waas, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Nieuwkerken-Waas bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.