Je gordijnen in Nieuwrode zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze passen in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm groot aanbod, maar waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Nieuwrode en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Nieuwrode. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Nieuwrode beroep doen op de stylisten van Zicht? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn al op weg!

Gordijnen in Nieuwrode, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Nieuwrode te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk eindresultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.