Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Nossegem - mooie en kwalitatieve raamdecoratie

Je gordijnen in Nossegem? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Het assortiment is bovendien erg ruim, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Maak snel je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Nossegem

Wanneer je je gordijnen in Nossegem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant resultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

doorzichtige gordijnen wit

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Nossegem de stylisten van Zicht inschakelen? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We komen eraan!

De voordelen van gordijnen in Nossegem

Stijlvolle gordijnen in Nossegem doen wonderen voor je interieur. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?