Gordijnen in Nossegem, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je kiest bovendien uit een erg ruim aanbod, maar waar moet je beginnen? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Maak snel je afspraak!

Gordijnen in Nossegem, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Nossegem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic resultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Voordelen van gordijnen in Nossegem

Stijlvolle gordijnen in Nossegem doen wonderen voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Nossegem? Goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.