In je interieur zijn gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot aanbod. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan snel je afspraak in!

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver? Geen enkel probleem! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Plan dan gerust een videocall met ons in. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver koopt bij Zicht, is zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast in overvloed! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.