Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

Gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Onze-Lieve-Vrouw-Waver bij Zicht, dan doen we er alles aan om een stijlvol eindresultaat te bekomen. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Graag de mogelijkheden weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?