Met mooie gordijnen in Oordegem creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar moet je starten? Het assortiment is namelijk erg groot. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Zo werkt Zicht graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Oordegem? Een prima idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Oordegem, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Oordegem koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een chic resultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Voordelen van gordijnen in Oordegem

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Oordegem Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.