Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Oordegem zijn de blikvanger van je interieur

Gordijnen in Oordegem, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze passen in elke woning. Er is bovendien een enorm ruim aanbod, dus waar moet je beginnen? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Oordegem? Een goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al onderweg!

hoge gordijnen ramen

Maatwerk voor je gordijnen in Oordegem

Koop je je gordijnen in Oordegem bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Oordegem

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Oordegem Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de opties voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?