In je interieur zijn gordijnen in Opdorp echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot aanbod. Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Opdorp, echt maatwerk

Wie gordijnen in Opdorp koopt bij Zicht, is zeker van een stijlvol resultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! In ons assortiment zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

De voordelen van gordijnen in Opdorp

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Opdorp. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

De werkwijze van Zicht

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Opdorp? Een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Liever snel een offerte bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.