Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Opdorp? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm groot is? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Gordijnen in Opdorp en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Opdorp. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Opdorp, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Opdorp bij Zicht, dan ben je zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Opdorp? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

photowall belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?