Met mooie gordijnen in Oppuurs creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot assortiment. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Hoe gaat Zicht te werk?

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Oppuurs? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn al op weg!

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Oppuurs, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Oppuurs bij Zicht? Wees dan maar zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Oppuurs

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Oppuurs Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.