Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Met mooie gordijnen in Opwijk creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze fleuren elke woning op. Het assortiment is bovendien enorm ruim, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Hoe gaat Zicht te werk?

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Opwijk? Geen enkel probleem! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

hoge gordijnen ramen

Maatwerk voor je gordijnen in Opwijk

Koop je je gordijnen in Opwijk bij Zicht? Wees dan maar zeker van een elegant eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Opwijk

Stijlvolle gordijnen in Opwijk doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?