Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Opwijk. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Het assortiment is bovendien enorm groot, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Opwijk, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Opwijk bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic eindresultaat te bekomen. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

De voordelen van gordijnen in Opwijk

Stijlvolle gordijnen in Opwijk doen je interieur opleven. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Opwijk de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Geen enkel probleem! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.