Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Ottergem. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het assortiment is namelijk enorm groot. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Zo werkt Zicht graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Ottergem? Geen enkel probleem! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Ottergem, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Ottergem bij Zicht, dan ben je zeker van een chic resultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Ottergem

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Ottergem. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.