Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Oudegem, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze fleuren elke woning op. Het assortiment is bovendien erg ruim, dus waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Oudegem

Koop je je gordijnen in Oudegem bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast genoeg! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Oudegem beroep doen op de stylisten van Zicht? Een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

Gordijnen in Oudegem en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Oudegem zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Benieuwd naar wat de opties voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?