Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Overmere zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Het aanbod is bovendien enorm groot, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Maak snel je afspraak!

Gordijnen in Overmere, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Overmere bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Overmere en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Overmere. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Overmere? Goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?