Je gordijnen in Perk zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm groot is? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Perk beroep doen op de stylisten van Zicht? Goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experten in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Liever snel een offerte bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

groene gordijnen verduisterend

De voordelen van gordijnen in Perk

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Perk. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Gordijnen in Perk, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Perk koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk resultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.