Gordijnen in Putte, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het aanbod is namelijk enorm groot. Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan snel je afspraak in!

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Putte? Een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Liever snel een offerte bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn al op weg!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Putte, echt maatwerk

Wie gordijnen in Putte koopt bij Zicht, is zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Putte en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Putte zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.