Je gordijnen in Putte? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg ruim is? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

De voordelen van gordijnen in Putte

Stijlvolle gordijnen in Putte doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Putte? Dat is een uitstekend idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Liever snel een offerte bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

Maatwerk voor je gordijnen in Putte

Koop je je gordijnen in Putte bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant resultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.