Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Putte? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je, als het assortiment zo enorm groot is? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Putte

Van plan je gordijnen in Putte te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Putte de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Dat kan! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

Voordelen van gordijnen in Putte

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Putte. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?