Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Puurs. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg ruim aanbod. Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Puurs? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Liever snel een offerte bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Puurs, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Puurs bij Zicht, dan ben je zeker van een chic resultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Puurs en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Puurs. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.