Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Puurs zijn de blikvanger van je interieur

In je interieur zijn gordijnen in Puurs echte eyecatchers. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot aanbod. Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Maak vandaag nog je afspraak!

De voordelen van gordijnen in Puurs

Stijlvolle gordijnen in Puurs zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Puurs? Geen enkel probleem! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Verkies je eerder een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan zetten we een videocall met je op. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We komen eraan!

Gordijnen in Puurs, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Puurs bij Zicht, dan ben je zeker van een chic resultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?