Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Met mooie gordijnen in Ramsdonk creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je kiest bovendien uit een enorm ruim assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan snel je afspraak in!

De voordelen van gordijnen in Ramsdonk

Stijlvolle gordijnen in Ramsdonk doen wonderen voor je interieur. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Ramsdonk, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Ramsdonk bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant eindresultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Ramsdonk? Een prima idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Graag weten wat de opties zijn voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?