Met mooie gordijnen in Ranst creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot aanbod. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Ranst, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Ranst koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Er is alvast keuze in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Voor het hele proces – van advies tot installatie bij je thuis – ben je zeker van vakkundig maatwerk.

groene gordijnen verduisterend

Voordelen van gordijnen in Ranst

Stijlvolle gordijnen in Ranst doen je interieur opleven. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Ranst de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.