Je gordijnen in Ranst? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm ruim assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Voordelen van gordijnen in Ranst

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Ranst. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Ranst

Wie gordijnen in Ranst koopt bij Zicht, is zeker van een chic eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Ranst? Da’s een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We zijn reeds onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.