Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Reet zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze fleuren elke woning op. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Reet

Stijlvolle gordijnen in Reet doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Reet de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een prima idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

Gordijnen in Reet, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Reet bij Zicht? Wees dan maar zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?