Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Reet. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Er is bovendien een erg groot aanbod, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Maak snel je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Reet

Koop je je gordijnen in Reet bij Zicht, dan doen we er alles aan om een elegant eindresultaat te bekomen. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

De voordelen van gordijnen in Reet

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Reet. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Reet de stylisten van Zicht inschakelen? Goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn al op weg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experten.