Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Met mooie gordijnen in Relegem creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm ruim assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Gordijnen in Relegem en de voordelen

Je interieur leeft op met stijlvolle gordijnen in Relegem. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Maatwerk voor je gordijnen in Relegem

Koop je je gordijnen in Relegem bij Zicht, dan ben je zeker van een elegant resultaat. Onze experten maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Relegem? Da’s een goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dat kan via een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?