In je interieur zijn gordijnen in Rijmenam echte eyecatchers. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je kiest bovendien uit een erg ruim aanbod, maar waar moet je starten? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Rijmenam de stylisten van Zicht inschakelen? Een goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

doorzichtige gordijnen wit

De voordelen van gordijnen in Rijmenam

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Rijmenam. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Maatwerk voor je gordijnen in Rijmenam

Koop je je gordijnen in Rijmenam bij Zicht, dan ben je zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.