Gordijnen in Rotselaar vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

De voordelen van gordijnen in Rotselaar

Stijlvolle gordijnen in Rotselaar doen je interieur opleven. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

groene gordijnen verduisterend

Zo werkt Zicht graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Rotselaar? Goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We zijn reeds onderweg!

Gordijnen in Rotselaar, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Rotselaar bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.