Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Gordijnen in Rotselaar vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, ze passen in elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg groot is? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Rotselaar? Goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? We zijn reeds onderweg!

groene gordijnen verduisterend

Voordelen van gordijnen in Rotselaar

Stijlvolle gordijnen in Rotselaar doen wonderen voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Rotselaar, da’s maatwerk

Van plan je gordijnen in Rotselaar te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk eindresultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?