Met mooie gordijnen in Rotselaar creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot aanbod. Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Rotselaar de stylisten van Zicht inschakelen? Een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? We komen eraan!

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Rotselaar en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Rotselaar. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

Gordijnen in Rotselaar, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Rotselaar bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol eindresultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? Laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.