Je gordijnen in Ruisbroek zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim aanbod. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

De voordelen van gordijnen in Ruisbroek

Stijlvolle gordijnen in Ruisbroek doen wonderen voor je interieur. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Maatwerk voor je gordijnen in Ruisbroek

Koop je je gordijnen in Ruisbroek bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic eindresultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Ruisbroek? Geen enkel probleem! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.