Met mooie gordijnen in Rumst creëer je een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm groot assortiment. Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Neem snel contact op voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Rumst

Koop je je gordijnen in Rumst bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk resultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Rumst? Da’s een goed idee! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We zijn al op weg!

Gordijnen in Rumst en de voordelen

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Rumst. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.