Gordijnen in Rupelmonde, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Er is bovendien een erg groot aanbod, dus waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan snel je afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Rupelmonde

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Rupelmonde Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Rupelmonde, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Rupelmonde bij Zicht, dan doen we er alles aan om een elegant eindresultaat te bekomen. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het resultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De werkwijze van Zicht

Wil je voor je gordijnen in Rupelmonde de stylisten van Zicht inschakelen? Een goed idee! Je bent welkom voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen ontdekken in onze showroom. Onze experts zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.