In je interieur zijn gordijnen in Schellebelle echte eyecatchers. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Het assortiment is bovendien erg ruim, dus waar moet je starten? Gelukkig kan je terecht bij Zicht. Wij geven al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Gordijnen in Schellebelle, echt maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Schellebelle koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk resultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons aanbod bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Voordelen van gordijnen in Schellebelle

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Schellebelle. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Schellebelle de hulp inroepen van de stylisten bij Zicht? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

photowall belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.