Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Stijlvolle gordijnen in Schoonaarde voor een fris interieur

Je gordijnen in Schoonaarde? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Je kiest bovendien uit een enorm groot assortiment, maar waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

De werkwijze van Zicht

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Schoonaarde? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Dan zetten we een videocall met je op. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

Voordelen van gordijnen in Schoonaarde

Stijlvolle gordijnen in Schoonaarde zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Schoonaarde, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Schoonaarde bij Zicht, dan kan je rekenen op een sierlijk eindresultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

photowall belevingsruimte

Graag de opties weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?