In je interieur zijn gordijnen in Schoonaarde echte eyecatchers. Ze zorgen steeds voor een gezellig sfeer, of ze nu opvallend zijn of juist erg subtiel. Je ramen lijken er zelfs groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Je hebt bovendien keuze uit een ruim assortiment. Maar waar begin je dan? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

De werkwijze van Zicht

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Schoonaarde? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We komen eraan!

doorzichtige gordijnen wit

De voordelen van gordijnen in Schoonaarde

Stijlvolle gordijnen in Schoonaarde doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Gordijnen in Schoonaarde, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Schoonaarde koopt bij Zicht, is zeker van een sierlijk eindresultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Er is alvast keuze in overvloed! In ons aanbod vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Graag de opties weten voor jouw woning? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.