Je gordijnen in Schriek zijn een echte eyecatcher in het interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het aanbod is namelijk enorm ruim. Gelukkig staat Zicht al 15 jaar voor je klaar met advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Hoe gaat Zicht te werk?

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Schriek? Dat kan! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? Geen probleem. We zijn al onderweg!

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Schriek, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Schriek bij Zicht? Wees dan maar zeker van een chic resultaat. Onze experten vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi eindresultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Voordelen van gordijnen in Schriek

Stijlvolle gordijnen in Schriek doen wonderen voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts staan voor je klaar met persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.