Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Serskamp. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar moet je starten? Het aanbod is namelijk enorm groot. Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak snel je afspraak!

De werkwijze van Zicht

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Serskamp? Geen enkel probleem! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je ontmoet er onze adviseurs, experts in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Maatwerk voor je gordijnen in Serskamp

Koop je je gordijnen in Serskamp bij Zicht? Wees dan maar zeker van een elegant resultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast in overvloed! Er zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

De voordelen van gordijnen in Serskamp

Je interieur ondergaat een ware transformatie dankzij stijlvolle gordijnen in Serskamp Ze creëren niet alleen een gezellige sfeer, maar bieden je ook nog een aantal andere voordelen.

belevingsruimte bureau

De opties voor jouw woning kennen? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?