Gordijnen in Serskamp, in je interieur zijn het echte eyecatchers. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, de finishing touch in elke woning. Het aanbod is bovendien enorm groot, dus waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Maak snel je afspraak!

Voordelen van gordijnen in Serskamp

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Serskamp. Ze zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer, maar hebben nog een aantal andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Serskamp, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Serskamp bij Zicht, dan ben je zeker van een stijlvol resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! Ons aanbod bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Serskamp? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experts in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies komen geven? We zijn al onderweg!

belevingsruimte

De opties voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.