Gordijnen in Sint-Amands vormen een echte eyecatcher in je interieur. Ze zorgen voor een optische vergroting van de ramen, zijn opvallend of juist erg subtiel, en zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Maar waar begin je, als het aanbod zo enorm groot is? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Leg snel een afspraak vast!

Gordijnen in Sint-Amands, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Sint-Amands te kopen bij Zicht? Reken dan op een stijlvol resultaat. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze heb je alvast in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Sint-Amands beroep doen op de stylisten van Zicht? Dat is een uitstekend idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experts op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

Voordelen van gordijnen in Sint-Amands

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Sint-Amands. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

photowall belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experten warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.