Je gordijnen in Sint-Amands? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze passen in elke woning. Er is bovendien een enorm groot aanbod, dus waar moet je starten? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Zo werken wij graag

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Sint-Amands? Een prima idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Sint-Amands, da’s maatwerk

Wie gordijnen in Sint-Amands koopt bij Zicht, is zeker van een elegant resultaat. Onze experts schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien draagt ook de vouw bij aan het eindresultaat, van een wave voor een modern interieur tot een dubbele plooi voor een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Sint-Amands en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Sint-Amands. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte bureau

Wil je graag weten wat de opties voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.