Je gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, de finishing touch in elke woning. Er is bovendien een erg groot assortiment, dus waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar rekenen op het advies van Zicht. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Wanneer je je gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk resultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde doen je interieur opleven. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde? Een goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte gordijnen, die helemaal in je interieur passen. Liever snel een offerte bekomen? Dan organiseren we een videocall met jou. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever een bezoek aan huis? We zijn al op weg!

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts verwelkomen je voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.