Je gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze horen in elke woning thuis. Maar waar begin je, als het assortiment zo enorm groot is? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde bij Zicht, dan doen we er alles aan om een chic eindresultaat te bekomen. Onze experten nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons assortiment, en dat in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Tijdens het hele proces kan je rekenen op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

doorzichtige gordijnen wit

Zo werken wij graag

Wil je voor je gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. Je komt er in contact met onze adviseurs, de experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever dat we bij je thuis langskomen? Geen probleem. We zijn al onderweg!

Voordelen van gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde

Stijlvolle gordijnen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde doen wonderen voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Graag de opties weten voor jouw woning? Laat je verrassen door ons assortiment stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.