In je interieur zijn gordijnen in Sint-Katelijne-Waver echte eyecatchers. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim assortiment. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Maak snel je afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Sint-Katelijne-Waver

Van plan je gordijnen in Sint-Katelijne-Waver te kopen bij Zicht? Reken dan op een chic eindresultaat. Onze experts nemen je mee doorheen de verschillende types gordijnen. Je hebt alvast meer dan genoeg keuze! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het eindresultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

roze gordijnen doorzichtig

Voordelen van gordijnen in Sint-Katelijne-Waver

Je interieur schittert door een paar stijlvolle gordijnen in Sint-Katelijne-Waver. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

Zo werken wij graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Sint-Katelijne-Waver? Dat kan! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Zij zorgen ervoor dat je interieur en de gordijnen perfect matchen. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall met ons in. Hou je meter alvast in de aanslag, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

photowall belevingsruimte

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.