Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Stijlvolle gordijnen in Smetlede voor een fris interieur

Gordijnen in Smetlede vormen een echte eyecatcher in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je? Er is namelijk een enorm ruim aanbod. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

Voordelen van gordijnen in Smetlede

Stijlvolle gordijnen in Smetlede doen je interieur opleven. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Smetlede, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Smetlede koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant eindresultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze is er alvast genoeg! Je vindt namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen in ons aanbod, en dat in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Smetlede? Dat is een uitstekend idee! We ontvangen je graag voor een eerste kennismaking in onze belevingsruimte, met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experts op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

photowall belevingsruimte

Wil je graag weten wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je wordt door onze experts warm ontvangen en kan rekenen op persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?