Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Smetlede. Opvallend of subtiel, ze zijn ware sfeermakers. Bovendien zorgen ze voor een optische vergroting van de ramen. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg ruim is? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Je vindt dankzij onze stylisten binnen de kortste keren gordijnen die passen bij jouw interieur. Plan vandaag nog een afspraak in!

De voordelen van gordijnen in Smetlede

Stijlvolle gordijnen in Smetlede doen je interieur opleven. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

doorzichtige gordijnen wit

Hoe gaat Zicht te werk?

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Smetlede? Een goed idee! We organiseren een eerste kennismaking is onze belevingsruimte met een lekker tasje koffie en gebak erbij. De adviseurs zijn experten in alle soorten raamdecoratie. Ze zorgen ervoor dat de gordijnen perfect bij je interieur passen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Neem je meter er alvast bij, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever advies aan huis? We komen eraan!

Gordijnen in Smetlede, echt maatwerk

Koop je je gordijnen in Smetlede bij Zicht, dan kan je rekenen op een elegant eindresultaat. Onze experts vergelijken de types en selecteren enkele gordijnen die passen bij jou en je woning. Keuze is er alvast genoeg! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.