Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

In je interieur zijn gordijnen in Steendorp echte eyecatchers. Ze doen je ramen groter lijken en of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, het zijn vooral ware sfeermakers. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je? Er is namelijk een erg groot assortiment. Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Met de hulp van onze stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die bij jouw interieur passen. Plan vandaag nog een afspraak in!

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je beroep doen op de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Steendorp? Da’s een goed idee! In onze belevingsruimte organiseren we een eerste kennismaking, met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze halen alles uit de kast om een perfecte match te vinden tussen de gordijnen en je interieur. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Leg je meter alvast klaar, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Liever advies aan huis? We zijn al onderweg!

doorzichtige gordijnen wit

Maatwerk voor je gordijnen in Steendorp

Wanneer je je gordijnen in Steendorp koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een sierlijk resultaat. Onze experten schatten in welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je alvast in overvloed! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er ook heel wat soorten vouwen. De wave voor een modern interieur bijvoorbeeld, of de dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. Je vertrouwt tijdens het hele proces op ons vakkundig maatwerk, van advies tot installatie bij je thuis.

Gordijnen in Steendorp en de voordelen

Stijlvolle gordijnen in Steendorp doen je interieur opleven. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Kom naar de showroom en laat je verrassen door ons aanbod stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?