Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Fleur je interieur op met gordijnen in Steenhuffel

Een echte eyecatcher in je interieur, dat zijn je gordijnen in Steenhuffel. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, de finishing touch in elke woning. Maar waar begin je, als het assortiment zo erg ruim is? Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Voordelen van gordijnen in Steenhuffel

Stijlvolle gordijnen in Steenhuffel doen wonderen voor je interieur. Maar los van de gezellige sfeer in je woning hebben ze nog een aantal andere voordelen.

hoge gordijnen ramen

Gordijnen in Steenhuffel, da’s maatwerk

Koop je je gordijnen in Steenhuffel bij Zicht, dan kan je rekenen op een stijlvol resultaat. Onze experten gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien bestaan er heel wat soorten vouwen. Een wave is bijvoorbeeld mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een iets klassieker interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werken wij graag

De hulp inroepen van de stylisten van Zicht voor je gordijnen in Steenhuffel? Dat kan! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Je wordt er warm onthaald door onze adviseurs. Het zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Dat kan via een videocall. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever een bezoek aan huis? Geen probleem. We zijn al onderweg!

belevingsruimte bureau

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom langs in de showroom en ontdek er onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Videoafspraak

Afspraak belevingsruimte

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?