Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

Je gordijnen in Steenokkerzeel? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze verdienen een plekje in elke woning. Je kiest bovendien uit een erg groot assortiment, maar waar moet je starten? Gelukkig geeft Zicht al 15 jaar advies op maat. Onze stylisten zorgen ervoor dat er binnen de kortste keren prachtige gordijnen hangen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Gordijnen in Steenokkerzeel en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Steenokkerzeel. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

roze gordijnen doorzichtig

Gordijnen in Steenokkerzeel, da’s maatwerk

Wanneer je je gordijnen in Steenokkerzeel koopt bij Zicht, mag je vertrouwen op een elegant resultaat. Onze experts zoeken de gordijnen uit die passen bij jou en je woning. Keuze heb je alvast in overvloed! We bieden namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel trendy kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Steenokkerzeel beroep doen op de stylisten van Zicht? Geen enkel probleem! Je bent hiervoor steeds welkom in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs (dé experten in alle soorten raamdecoratie) zorgen voor een warm onthaal. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Dan zetten we een videocall met je op. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever advies aan huis? We komen eraan!

belevingsruimte bureau

Ben je benieuwd naar de opties voor jouw woning? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?