Je gordijnen in Steenokkerzeel? Het zijn echte eyecatchers in je interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, een must voor elke gezellige woning. Het assortiment is bovendien erg groot, dus waar moet je beginnen? Gelukkig staat Zicht voor je klaar met advies op maat, en dat al 15 jaar. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Steenokkerzeel

Van plan je gordijnen in Steenokkerzeel te kopen bij Zicht? Reken dan op een stijlvol resultaat. Onze experts gidsen je doorheen de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast in overvloed! In ons assortiment vind je namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, in oneindig veel modieuze kleuren en motieven. Bovendien zijn er heel wat soorten vouwen, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. Je bent zeker van vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

groene gordijnen verduisterend

Gordijnen in Steenokkerzeel en de voordelen

Je interieur straalt met een stijlvol paar gordijnen in Steenokkerzeel. Maar los van de gezellige sfeer hebben ze nog enkele andere voordelen.

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Steenokkerzeel de stylisten van Zicht inschakelen? Dat kan! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. Onze adviseurs zijn dé experten op vlak van raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Kies je liever voor de snelle manier om een offerte te bekomen? Plan dan gerust een videocall in. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn al onderweg!

belevingsruimte

De mogelijkheden voor jouw woning kennen? In onze showroom ontdek je onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experts ontvangen je graag voor persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie.