In je interieur zijn gordijnen in Steenokkerzeel echte eyecatchers. Ze brengen een optische vergroting van de ramen teweeg, zijn opvallend of juist erg subtiel en zorgen voor een gezellig sfeer. Kortom, ze fleuren elke woning op. Maar waar begin je, als het aanbod zo erg ruim is? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Onze stylisten helpen je met het vinden van gordijnen die helemaal passen in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Steenokkerzeel

Koop je je gordijnen in Steenokkerzeel bij Zicht, dan ben je zeker van een chic eindresultaat. Onze experts tonen je de verschillende types gordijnen. Keuze is er alvast genoeg! In ons aanbod zitten namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Bovendien speelt ook de vouw een rol voor een mooi resultaat. Zo heb je een wave voor een modern interieur of een dubbele plooi voor een iets klassieker interieur. We garanderen je vakkundig maatwerk tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Zo werkt Zicht graag

Wil je voor je gordijnen in Steenokkerzeel de stylisten van Zicht inschakelen? Een prima idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experts in alle soorten raamdecoratie. Ze gaan op zoek naar de perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Ben je eerder op zoek naar een snelle manier om een offerte te bekomen? Leg dan gerust een videocall met ons vast. Hou je meter alvast in de aanslag, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte toe. Heb je liever dat we bij je thuis advies geven? We komen eraan!

De voordelen van gordijnen in Steenokkerzeel

Stijlvolle gordijnen in Steenokkerzeel doen wonderen voor je interieur. Niet alleen zorgen ze voor een gezellige sfeer, maar ze bieden ook nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Benieuwd wat de opties zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten voorzien je van persoonlijk (kleur)advies, de nodige technische informatie en een warm tasje koffie.