Je gordijnen in Strombeek-Bever zijn een echte eyecatcher in het interieur. Of je nu kiest voor een opvallend of subtiel exemplaar, het zijn ware sfeermakers en je ramen ogen er een pak groter door. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Maar waar moet je beginnen? Het aanbod is namelijk erg ruim. Zicht geeft gelukkig al 15 jaar advies op maat. Dankzij onze stylisten hangen er binnen de kortste keren trendy gordijnen te schitteren in je interieur. Neem snel contact op voor een afspraak!

Maatwerk voor je gordijnen in Strombeek-Bever

Koop je je gordijnen in Strombeek-Bever bij Zicht, dan kan je rekenen op een chic resultaat. Onze experten tonen je de verschillende types gordijnen. Er is alvast genoeg keuze! Ons assortiment bevat namelijk meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen, en dat in oneindig veel trendy kleuren en motieven. Ook de vouw draagt bij aan het resultaat, van een dubbele plooi voor een klassiek interieur tot een wave voor een modern interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

Hoe gaat Zicht te werk?

Wil je voor je gordijnen in Strombeek-Bever de stylisten van Zicht inschakelen? Da’s een goed idee! We ontvangen je graag in onze belevingsruimte voor een eerste kennismaking met een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze creëren een perfecte match tussen de gordijnen en je interieur. Zie je liever snel een offerte verschijnen? Plan dan gerust een videocall in. Neem je meter er alvast bij, dan sturen we je in datzelfde gesprek nog een offerte. Liever een bezoek aan huis? We zijn reeds onderweg!

Voordelen van gordijnen in Strombeek-Bever

Stijlvolle gordijnen in Strombeek-Bever zijn een absolute meerwaarde voor je interieur. Naast een gezellige sfeer hebben ze nog tal van andere voordelen.

belevingsruimte

Graag weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Kom naar de showroom en ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen. Onze experten zorgen voor persoonlijk (kleur)advies, alle nodige technische informatie en een warm tasje koffie.