Opendeur 10-daagse: vrijdag 6 mei t.e.m. zondag 15 mei.

In je interieur zijn gordijnen in Strombeek-Bever echte eyecatchers. Of ze nu opvallend of juist erg subtiel zijn, ze zorgen steeds voor een gezellige sfeer. Bovendien doen ze je ramen groter lijken. Kortom, ze zijn een must voor elke woning. Je kiest bovendien uit een erg ruim aanbod, maar waar moet je beginnen? Gelukkig kan je al 15 jaar op Zicht rekenen voor advies op maat. Dankzij onze ervaren stylisten vind je binnen de kortste keren gordijnen die helemaal bij je interieur passen. Maak vandaag nog je afspraak!

Gordijnen in Strombeek-Bever, echt maatwerk

Van plan je gordijnen in Strombeek-Bever te kopen bij Zicht? Reken dan op een sierlijk resultaat. Onze experts maken een inschatting van welk type bij jou en je woning past. Keuze heb je meer dan genoeg! Ons assortiment bestaat namelijk uit meer dan 250 (semi)transparante en verduisterende stoffen aan, in ontelbaar veel modieuze kleuren en motieven. Ook de vouw is belangrijk. Zo is een wave mooi in een modern interieur en een dubbele plooi in een klassiek interieur. We trekken ons vakkundig maatwerk door tijdens het hele proces, van advies tot installatie bij je thuis.

hoge gordijnen ramen

De werkwijze van Zicht

De stylisten van Zicht inschakelen voor je gordijnen in Strombeek-Bever? Da’s een goed idee! Je komt hiervoor met ons kennismaken in de belevingsruimte. Wij voorzien een lekker tasje koffie en gebak. De adviseurs zijn experten op vlak van raamdecoratie. Ze zorgen voor een perfecte match tussen je interieur en de gordijnen. Bekom je een offerte liever op een snelle manier? Maak dan gerust een afspraak voor een videocall. Leg je meter alvast klaar, dan krijg je in datzelfde gesprek nog een offerte. Heb je liever een bezoek aan huis? We komen eraan!

De voordelen van gordijnen in Strombeek-Bever

Stijlvolle gordijnen in Strombeek-Bever doen wonderen voor je interieur. Ze hebben naast een gezellige sfeer nog tal van andere voordelen.

photowall belevingsruimte

Benieuwd naar wat de mogelijkheden voor jouw woning zijn? Ontdek onze stijlvolle, op maat gemaakte gordijnen in de showroom. Je krijgt er persoonlijk (kleur)advies, technische informatie en een warm tasje koffie van onze experts.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?

OPENDEUR 10-DAAGSE

vrijdag 6 oktober t.e.m. zondag 15 oktober 2023

Tijdens onze opendeurdagen bent u van harte welkom in onze belevingsruimte.

Plan alvast je afspraak en geniet van onze 5-sterrenservice en mooie kortingen op onze producten tot wel -20%.

Wil je meer info over de moodboards ontvangen?